Okomiti sistem sa oprugom

 

 

Jednostruki vodoravni sistem

 

Dvostruki vodoravni sistem

 

KOMARNICI - zaštita od insekata

        dosta jednostavna zaštita od insekata (komarci, ose, muhe) uobičajeno dolazi sa PVC okvirom i montira se u okvir prozora ili tzv. fiksni komarnik. Montaža i demontaža je jednostavna , obično se ugrađuje ako ne postoji česta potreba skidanja i stavljanja. Rolo komarnici za naknadnu ugradnju imaju vodilice i kutiju od aluminija u smeđoj i bijeloj boji. Praktičan zbog opruge koja ga vraća u kutiju, najčešći je izbor za prozore.

 

 

>>

VENECIJANERI I TRAKASTE ZAVJESE

- u ponudi imamo i trakaste zavjese, alu venecijanere u svim raspoloživim bojama.

 

      venecijaneri se izrađuju od aluminijskih lamela standardne širine 25 mm, no u ponudi je nekoliko vrsta lamela s različito obrađenom površinom. Mogu biti glatke i sjajne, zrnato-hrapave ili u pastelnim-mat bojama. Štoviše ima i perforiranih lamela sa sitnim rupicama koje i u zatvorenom položaju raspršuju vanjsko svjetlo. Venecijaner je opremljen lancem za zakretanje lamela ili šipkom te vrpcama za podizanje.

Po želji možete im priključiti i elektromotor s gumbom za upravljanje postavljen lijevo ili desno od prozora.

 

 

>>

ROLO ZAVJESE

 

         rolo zavjese su uglavnom unutrašnje sjenilo kao alternativa klasičnim zavjesama. Većinom se ugrađuju sa pogonom na lančić ili oprugom za namatanje. Osim osnovnih boja imamo veliki izbor dekorativnih dezena. Kod ovog sjenila moguće je postići visoku zaštitu od svjetlosti sa tzv. blackout platnom i vodilicama. Također kao i rolete moguć je pogon elektromotorom.

 

 

>>

PVC KLUPICE

ALUMINIJSKE KLUPICE

KLUPICE OD KAMENA

KLUPICE OD POLIMRAMORA

KLUPICE OD PUNOG PVC MATERIJALA

 

 

 

PROZORSKE KLUPICE

 

      za unutarnje završne radove i najrasprostranjenije su. Imaju sistem komora tako da sprečavaju prijenos topline.  Sa prednje strane su zaokružene, imaju bočne završetke koji upotpunjuju estetski dojam i površinu koja se vrlo lako čisti. Mogu se rezati po širini tako da je možete jednostavno prilagoditi vašem prostoru.  Za unutarnju primjenu su.

 Postoji više vrsta klupica za pvc stolariju :

 

 

>>

>>

>>

>>

>>

>>

Vnuk Produkt

Tvrtka smo sa jednostavnom vizijom služenja. Kad jednom dogovorimo suradnju očekujte od nas da smo uvijek spremni biti vam na usluzi i odgovoriti na vaš zahtjev. Odlučili smo se usavršavati i početi od nas samih iz današnje utrke za profitom i borbe s konkurencijom, vinuti se u zdrave međuljudske odnose gdje je čovjek i njegovo zadovoljstvo na prvom mjestu.

 

 

VNUK PRODUKT d.o.o.

Glavna 68

40223 Prelog

 

Email:      info@vnuk-produkt.hr

Telefon:  00385 (0) 40 648 333

Fax:          00385 (0) 40 648 334

 

Copyright ©   2012  VNUK PRODUKT  d.o.o.  Sva prava pridržana.